Visual Storytelling

Laat foto’s een verhaal vertellen

Bij het etaleren van je bedrijf is ‘visual storytelling’ niet meer weg te denken. Met authentieke en professionele beelden kun je het verhaal van jouw bedrijf visueel vertellen.

Beelden die bijdragen aan het behalen van doelstellingen en die passend zijn binnen jouw marketingstrategie. Als bedrijf wil je de deskundigheid laten zien, maar vooral verbinding maken met de doelgroep. Dit kan door storytelling met beeld. Door de echte medewerkers te tonen, bedrijfsprocessen te laten zien en wellicht zelfs het contact met de klant. En omdat zij jou en het bedrijf op een authentieke manier zien, versterkt dat het vertrouwen om zaken met je te doen.

Mijn diensten

Zowel op locatie als fotostudio

Recent werk

Bekijk mijn volledig werk

Klanten over Elly Fotografie

Elly is een topper! Onze mooie huwelijksdag heeft ze perfect vastgelegd. Helemaal zoals wij zijn en zoals de sfeer was! Alle zenuwen haalde ze weg en we hebben ontzettend veel lol gehad tijdens het maken van onze foto’s! Ze heeft leuke ideeën en zorgt dat alle details er mooi op staan. Bovendien heeft ze de gave om bovenop alles te zitten, zonder dat je merkt dat ze er is.

MJ Marjon

Elly maakt op een ongedwongen manier super foto’s! Leuke ideeën qua locatie, niets is te gek.

Lieke Nouwen

Elly heeft de foto’s gemaakt bij onze heropening van de zaak, Reisburo Mackus en Mackus Financiële Dienstverlening. Ondanks dat we zelf niet overal aanwezig konden zijn heeft ze de dag geweldig in beeld gebracht. Waardoor wij een heel goede beleving hebben gekregen van deze speciale dag. Het bijzondere is dat Elly aanwezig is en toch merk je dat niet en zo heerst er een hele ongedwongen sfeer. Elly heel erg bedankt.

Marianne Koolen

Zelfs als je nooit voor de camera staat, weet Elly fotografie er iets super moois van te maken! Elly fotografie heeft plezier in haar werk en dat merk je!!

Lean Lamberts

Elly fotografie is een echte aanrader. Fantastische foto’s die op een leuke manier genomen worden. Bij haar kan alles. Zelfs met onze hond was geen probleem. Super bedankt voor de geweldige foto’s.

Karin Linders