Elly Fotografie

Fotograaf en Storyteller

Hoi! Ik ben Elly en ik ben professioneel fotograaf en Visual Storyteller. Fotografie is mijn dagelijkse passie. Om dit beroep vakbekwaam te kunnen uitoefenen heb ik diverse opleidingen gevolgd en afgerond. Daarnaast probeer ik continu mijn professie en ervaring te verrijken door het volgen van workshops, lezingen en contact te hebben met andere fotografen.

Met fotografie probeer ik mezelf te onderscheiden. Dit doe ik door mijn eigen stijl toe te passen, en continue te blijven vernieuwen. Fotograferen is constant in beweging zijn zowel op sociaal vlak, als op het technische en creatieve vlak. En het mooiste is als dit alles samen kan komen in één foto. Emotie, compositie, belichting én creativiteit.

 

Mijn diensten

Zowel op locatie als fotostudio