Deze website is door Elly Fotografie met zorg samengesteld en wordt constant verder ontwikkeld. Desondanks is het mogelijk dat de informatie op deze site onvolledig of onjuist is. In geen geval is Elly Fotografie aansprakelijk voor enige directe- of indirecte schade, als gevolg van of in verband met het gebruik van de op deze website beschikbare informatie of documenten. Aan de inhoud van de website kun je geen rechten ontlenen.

Elly Fotografie betracht uiterste zorgvuldigheid bij het plaatsen van fotomateriaal. Als je van mening bent dat enig door ons geplaatst beeldmateriaal ten onrechte op deze website is gepubliceerd verzoeken wij u om ons hier zo snel mogelijk van op de hoogte te stellen.

Elly Fotografie behoudt alle rechten met betrekking tot de op deze site gepresenteerde informatie, waaronder teksten, grafisch materiaal, foto’s en logo’s. Het is niet toegestaan om zonder schriftelijke toestemming van Elly Fotografie, de inhoud van deze site geheel of gedeeltelijk over te nemen, te vermenigvuldigen of op welke wijze dan ook aan enige derde ter beschikking te stellen. Voor toestemming voor gebruik op een website of andere toepassingen verzoek ik je contact met mij op te nemen via email info@ellyfotografie.com of via het contact formulier.